Inmiddels is het de klanten van groot tot klein wel duidelijk dat, als er hulp nodig is, deze ook op de kortste termijn geboden wordt. KTS beschikt over diverse mobiele werkplaatsen die door het hele land, en daarbuiten, ervoor zorgen dat problemen binnen de kortste keren worden opgelost. Ze zijn uitgerust met stroomaggregaat, mogelijkheid tot slang-assemblage, lasapparatuur en de meest courante onderdelen.

Van den Berg: “Klanten vertrouwen op de kennis en zorg van onze deskundige medewerkers – echte vakmensen die in elke klus een uitdaging zien.”

“Verder kunnen alle machines in onze hal worden gerepareerd, gekeurd en met extra voorzieningen worden uitgerust. Ook de vrije hoogte van 12 meter en diverse halkranen vergemakkelijken het werk voor de medewerkers.”
Het uitbesteden van al het servicewerk aan KTS waarborgt de kwaliteit en betrouwbaarheid tijdens de levensduur van de machines. KTS is ook de ideale partner voor reparaties op locatie, bijvoorbeeld voor eindverbruikers zonder eigen monteurs.Zoeken

Kraan- en Truck Service B.V.


Bezoekersadres

Exportweg 49a

2742 RC Waddinxveen


T  :  +31 (0)180 - 634 165


E  :  info@hoogwerkers.net

E  :  service@hoogwerkers.net


      

KTS & social media

Machine leasen?
Hoogtepuntjes

KLUBB Hoogwerkers

 

CMC PLA 250

 

CMC TB 260

 

ELS Makine hoogwerkers

 

DINO 220XSE

– 350kg Korflast uniek in z’n klasse!!

– 500kg hefvermogen te gebruiken als VERREIKER en/of glaszetten.

– Zeer grote werkbak standaard!

 

DINO 280RXT